Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (4.27 secunde)
Ministri, deputati sau presedinti Mimeaza toti o dragoste de tara Si tot cantand un imn fara cuvinte Pe ea, pe biata tara o omoara. Lucian Avramescu, 13 dec. 2015
fiindca el a scris, cu litere de aer si tarana, certificatul de nastere al sufletului romanesc Lucian Avramescu
Editorial AMPRESS, de Lucian Avramescu: Spre Crematoriu, prietenul meu Adrian Enescu Nu te pot insoti, Adrian. Nu-mi plac inmormantarile. Nici tu nu mergeai la inmormantari, considerandu-le o pierdere de vreme.
Alaturi de Octavian Lucian, care i-a fost D.O.P la acest videoclip, Kamara spune care are ganduri mari:
Lucian Avramescu) Scriitorul Romulus Rusan, pe care l-am cunoscut bine inca din tineretea mea jurnalistica la Valcea, a incetat sa mai respire noaptea trecuta.
Lucian Avramescu) Vino, bunule Craciun Mai devreme, din Ajun, Vino si ne sta mereu Fiindca-l nasti pe Dumnezeu. Mi-a spus, astfel, gand curat, Un fecior de imparat Dintre ceruri prefirat.
Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Marcelo Cobzariu xxx BOEING BOEING Sambata, 9 septembrie, ora 19:30 Teatrul de Vara Herastrau Tip spectacol: ... Aurelian Temisan, Lucian Ghimisi, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa
Lucian Avramescu: Mai curati suntem azi, este lumea mai buna? Mai curati suntem azi, este lumea mai buna Ne dam cu mirodenii si rasina de brazi Sau in cumplita anului saptamana Ni s-a dat numai pilda ca-i crestineste sa rabzi?
200/P/2012, in data de 17 decembrie 2012, care este semnata de procuror sef serviciu Mariana Alexandru din Sectia de combatere a coruptiei din cadrul DNA, si avizata de procuror sef sectie Lucian Papici.
Sapte tablouri semnate de Pablo Picasso, Henri Matisse, Claude Monet, Paul Gauguin si Lucian Freud au fost furate din muzeul Kunsthal din Rotterdam in noaptea de 15 spre 16 octombrie 2012.
Lucian Papici si-a incheiat cu acest rechizitoriu o cariera rusinoasa de procuror-politic, in fruntea unei sectii cheie a DNA.
Eu, Lucian Avramescu, refuz pensia aprobata de regimul Basescu-Ponta! Cand eram adolescent imi intrase in cap ca voi muri la 27 de ani.
Saptamana trecuta, Ion Iovcev, Directorul Liceului cu predare in limba romana "Lucian Blaga" de la Tiraspol, contabila si soferul institutiei au fost retinuti de structurile de forta transnistrene.
"Cu cei care nu-s in uniforma e mai greu, nu stim ce vor", glumea Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga, in decembrie. ... Ucrainenii nu sunt si fac ceva", spune printre dinti Nicolai, elev de-a XII-a de la liceul Lucian Blaga din Tiraspol.
Lucian Avramescu) Olmert, fost primar al Ierusalimului si apoi prim ministru a fost condamnat la 6 ani de inchisoare. Pe cand era primar a inlesnit unor firme ridicarea unor constructii care incalcau normele acestei capitale religioase a lumii si nu numai.
Editorialul lui Lucian Avramescu: Moartea abstracta Cineva ma plange, cu vizibila nedumerire, neputincios imi a-mi gasi o scuza, pentru retragerea mea in vaile natale.
Pentru ca altfel nu se poate explica faptul ca o carte de duzina, care nu se bazeaza pe niciun fel de documente, cum este cartea lui Lucian Boia - "Istorie si mit in constiinta romaneasca" - a fost tradusa in diverse limbi straine, laudata, circulata si scoasa in nu stiu cate editii, in timp ce replica pe care academicianul Ion Aurel Pop - "Istoria, adevarurile si miturile" - care este o replica substantiala, mai masiva, din punct de vedere al numarului de pagini, chiar decat cartea lui Boia nu s-a bucurat de aceeasi popularizare, desi Ion Aurel Pop analizeaza, pagina cu pagina, aberatiile promovate de Boia in cartea lui.
Editorial Lucian Avramescu: Eugenia, tiganca, si consultarile de la Cotroceni Pe drum trece, la vale, spre satul Tisa, octogenara Eugenia, tiganca.
AM Press / Editorial de Lucian Avramescu : Politicieni cu tarate in cap Ca liberalii au depus o motiune de cenzura mi se pare un lucru normal si indreptatit.
Azi, moartea doar se tine de cuvant /ampress.ro / Lucian Avramescu, 2 noiembrie 2013 Cine-a murit, cine-a ucis pe cine?
google-analytics.com